синоптик погода в березному рівненська обл

Прогноз погоды. Мобільна версія сайту. Sinoptik.ua на русском. Погода у Березному. Рівненська область, Березнівський район. 7 днів 10 днів погода на мапі. Понеділок.


Погода в Березно. Ровненская область, Березновский район, Украина. 10 дней. Понедельник. 08. Марта. Переменная облачность. мин. -2°. Погода в Ровненской области, Украина. Ровно. -1°. Сплошная облачность, снег. Балашовка. 0°. Сплошная облачность, снег.


Докладний прогноз погоди для Березного на сьогодні, завтра, тиждень, 10 днів, місяць на Яндекс.Погоді. Прогноз погоди у Березному з точністю до району. ☂ Карта опадів онлайн та інші погодні карти. Температура повітря та води, тиск і вологість, швидкість вітру, магнітне поле і УФ-індекс. ☼ Час сходу та заходу сонця. Інформація про клімат регіонів. Прогноз погоди в мобільній програмі.


Погода 33. Україна. Рівненська область. Погода Березне. Прогноз на 15 днів. Зараз в Березному. 07:42 17:11. -5oC. Детальний прогноз погоди в Березному на сьогодні та завтра, погодні тенденції на 33 дні. Мапа опадів. Мапа опадів з можливістю анімації даних останніх годин. Прогнози від синоптика в Березному. Температура води. Погодний радар.


MeteoTrend: Погода в Березне на сьогодні, завтра і тиждень. Точний і детальний прогноз погоди в Березне. Температура і вологість повітря, тиск, швидкість і напрямок вітру, опади, схід, захід. Березне, Рівненська Область, Україна. Прогноз погоди в місті Березне. Точний час в Березне: 1.


Прогноз погоды в Березне на 10 дней подготовлен на основе данных полученных из открытых источников и представляются на условиях «как есть» (as is). Погода сейчас. Березно -3.6 °C. 738 мм.рт.ст. 97 % 1 м/c, С. По состоянию на 09:00 14.01.2021. Ровенская область. Температурный режим в Березне. Мин.


Подробно о погоде на 10 дней в Березно и других городах России и мира. Мы покажем, как в Березно будут изменяться температура воздуха, облачность, осадки, давление, влажность, проинформируем о времени восхода и захода Солнца и фазах Луны. Прогноз погоды на 10 дней в Березно. Сегодня - 16 февраля вторник. Ночью.


Подробно о погоде на 10 дней в Березно и других городах России и мира. Мы покажем, как в Березно будут изменяться температура воздуха, облачность, осадки, давление, влажность, проинформируем о времени восхода и захода Солнца и фазах Луны. Прогноз погоды на 10 дней в Березно. Сегодня - 16 февраля вторник. Ночью.


Погода >. Прогноз >. Украина >. Черниговская область >. Березна. Сейчас в Березне. +2°C. пасмурно. 17 день Видимость 85%. Погода на неделю в Березне (Подробно). Кратко. 28 февраля.


В Березному сьогодні очікується +2..+1 °C, переважно без опадів, свіжий вітер. Завтра: +1..-2 °C, обложний сніг, замерзаючий (переохолоджений) туман, помірний вітер. РП5. Погода в Березному. Місцевий час 14:24. Див. на карті. Архів погоди в аеропорту ( 62 км, +1 °C+34 °F ). 1 °C 34°F. відчувається як.


смотреть почасовой прогноз погоды в Березном. Температурный тренд на графике. Погода поблизости. +380. Регион: Хмельницкая область. Название населённого пункта: Березное. Часовой пояс: Europe/Kiev, GMT 2. Зимнее время. Географические координаты: Широта: 49.8689; Долгота: 27.0456


Професійно про погоду в Україні та у всьому світі Якщо є побажання, залиште відгук. Погодні дані надані Українським гідрометеорологічним центром. Головна. Цими вихідними, 14 та 15 березня, по Україні очікується мінлива хмарність, практично скрізь, крім західних областей, пройдуть короткочасні дощі. У М'янмі знайдено череп найменшого динозавра на планеті. 2020-03-12 17:39. Фахівці вважають, що унікальній знахідці не менше 99 млн років. Усі новини. Поточна погода в обласних центрах України. +20°. Погода в Києві. +22°. Погода в Харкові. +23°. Погода в Одесі. +22°. Погода в Дніпрі (Дніпропетровську). +22°. Погода в Донецьку. +22°. Погода в Запоріжжі. +21°. Погода у Львові.


Погода Березно: точный прогноз погоды в Березно, на 3 дня, на 5 дней. Мобильная версия. Ru. Ua. En. Погода в твоем городе. Погода в Березно. Погода в Березно: Небольшие осадки. Переменная облачность. Восход06:46. Закат18:02. Продолж. дня11 часов 16 минут. Фаза луныпоследняя четверть. Версия для печати.


Прогноз погоди Березне на 7 днів (Рівненська обл., Березнівський район). Про погоду у Березне: температура, вітер, тиск, опади та забруднення повітря. На сайті представлена погода Березне на 7 днів та на 16 днів. Особливістю нашої погоди в Березне є те, що ми надаємо не тільки температуру повітря, тиск, вітер та опади, але й пориви вітру, а також рівень забрудненості повітря і ризику алергії. Сподіваємося, що це допоможе Вам скласти свої плани на найближчий тиждень, а також вберегти себе від небезпечних явищ погоди, таких як сильні пориви вітру, гроза та опади. м. Березне Географ. коорд. (26.74°,51°). Схід.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

толстой три товарища читать

сочинение на аварском языке хасалихълъи 4 класс

гуля целитель тучково