щиру пісню для вас написав весь наш клас мінусовка

Щиру пісню для Вас заспіває наш клас, За ті довгі роки,що навчали Ви нас. Поряд з нами були,від біди берегли, Не забудемо Вас, Випускний весь наш клас. Приспів: Спасибі Вам наш керівник, Що вогник ніжності не зник У Ваших лагідних очах За довгий час. За світлу правду і добро За Вашу мудрість і тепло, За те ,що щиро Ви усіх любили нас. 2 Щиру пісню для Вас заспіває наш клас, За ті довгі роки,що навчали Ви нас. За турботу й тепло За любов і добро, Що для кожного з нас В Вашім серці було. Текст добавлен: idsofiaziatuk. Комментарии. Сообщить об ошибке. Добавлять комментарии могут только зарегистри.


Вы можете скачать музыку Щиру пісню для вас, написав весь наш клас (рингтоны, минусовки, нарезки песен) для ПК или на телефон (Android, Iphone). Слушайте Щиру пісню для вас, написав весь наш клас онлайн. Список композиций. Название и исполнитель. Поделиться. Длина. Скачать. Подборки.


Просмотров: 1634 12 чел. считают текст песни верным 0 чел. считают текст песни неверным. На этой странице находится текст песни Невiдомий - Щиру пісню для Вас написав весь наш клас, а также перевод песни и видео или клип. За світлу правду і добро За Вашу мудрість і тепло, За те ,що щиро Ви усіх любили нас. 2 Щиру пісню для Вас написав весь наш клас, За ті довгі роки,що навчали Ви нас. За турботу й тепло За любов і добро, Що для кожного з нас В Вашім серці було. Schiru pіsnyu for you to write all of our classes , For Ti dovgі Rocky scho navchali Wee us. S world order boule od bіdi cherished , Not zabudemo you Vipuskny our entire class .


1 Щиру пісню для Вас написав весь наш клас, За ті довгі роки,що навчали Ви нас. Поряд з нами були,від біди берегли, Не забудемо Вас, Випускний весь наш клас. Приспів: Спасибі Вам наш керівник, Що вогник ніжності не зник У Ваших лагідних очах За довгий час. За світлу правду і добро За Вашу мудрість і тепло, За те ,що щиро Ви усіх любили нас. 2 Щиру пісню для Вас написав весь наш клас, За ті довгі роки,що навчали Ви нас. За турботу й тепло За любов і добро, Що для кожного з нас В Вашім серці було. Приспів: Транскрипция.


© 2018 Хотплеер По всем вопросам пишите на: hotpleer@mail.ru Правообладателям. Группой крупнейших российских правообладателей авторских и смежных прав, а именно: ООО «НЦА», ООО «ЛенГрад», ООО «Креатив Медиа», ООО «Новый мир», ООО «Медиалайн», ООО «Диджитал Прожект» и другими, в рамках заключенных с ООО «АдвМьюзик» лицензионных соглашений, вэб-сайту hotplayer.ru предоставлены разрешения на использование музыкального контента, принадлежащего данным Правообладателям, способом доведения до всеобщего сведения в цифровой форме через Интернет.


Щиру пісню для Вас написав весь наш клас, За ті довгі роки,що навчали Ви нас. За турботу й тепло За любов і добро, Що для кожного з нас В Вашім серці було. Приспів: - - Дві зорі. » Минусовки к праздникам » Школьные комплекты Последний звонок/выпускные. Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно. Сайт для музыкантов и вокалистов.


Unknown artist – Невiдомий - Щиру пісню… Скачали за сегодня: Emeli Sande - Heaven (Patrick Hagenaar Bootleg). Валентина Левко танго минусовка. Валентина Левко танго воспоминание. кредо мистор.


Unknown artist – Невiдомий - Щиру пісню… Подборки. Музыка Для Медитации Грустная Музыка Музыка в машину Русские Хиты 90Х Новогодние песни Топовые Клубные Треки Классика в современной обработке Мотивация для тренировок Музыка из рекламы Зимняя Музыка Клубные миксы русских исполнителей Музыка для аэробики Зарубежный рэп для машины Музыка для секса.


Artist: Випускний 4 клас 1-3 ступені, Song: Щиру пісню для Вас написав весь наш клас, Duration: 4:23, Bitrate: 64 kbps, Size: 1.76 MB, File type: mp3. №1152001120. Випускний 4 клас 1-3 ступені Щиру пісню для Вас написав весь наш клас. Duration: 4:23 File type: mp3 File size: 1.76 MB Bitrate: 64. Play online Download. Download Випускний 4 клас 1-3 ступені – Щиру пісню для Вас написав весь наш клас.


Поряд з нами були,від біди берегли, Не забудемо Вас, Випускний весь наш клас. Приспів: Спасибі Вам наш керівник, Що вогник ніжності не зник У Ваших лагідних очах За довгий час. За світлу правду і добро За Вашу мудрість і тепло, За те ,що щиро Ви усіх любили нас. 2 Щиру пісню для Вас написав весь наш клас, За ті довгі роки,що навчали Ви нас. За турботу й тепло За любов і добро, Що для кожного з нас В Вашім серці було. Schiru pіsnyu for you to write all of our classes , For Ti dovgі Rocky scho navchali Wee us. S world order boule od bіdi cherished , Not zabudemo you Vipuskny our entire class .


Исполнитель: Невiдомий, Песня: Щиру пісню для Вас написав весь наш клас, Длина: 04:23, Формат: mp3. №64548385. Cool-DJ.com Невiдомий - Щиру пісню для Вас написав весь наш клас №64548385. Вход. Регистрация. Вход. 0. Невiдомий – Щиру пісню для Вас написав весь наш клас. Продолжительность: 04:23.


Українська література 7 клас Тарас Шевченко Заповіт 07 12 20 Відкритийурок. 22:36 29.74 MB 86. СПАСИБІ ВАМ НАШ КЕРІВНИК 2012 SkoolTV. 02:08 2.81 MB 2.1K. Ходить по землі Святий Миколай. Также рекомендуем скачать бесплатно mp3 песню Класному керівнику размером 4.65 MB. Слушайте онлайн и скачивайте mp3 в высоком качестве. Слушают. Щиру Пісню Для Вас Написав Весь Наш Клас.


Исполнитель: Невiдомий, Песня: Щиру пісню для Вас написав весь наш клас, Длина: 04:23, Формат: mp3. №64548385. Cool-DJ.com Невiдомий - Щиру пісню для Вас написав весь наш клас №64548385. Вход. Регистрация. Вход. 0. Невiдомий – Щиру пісню для Вас написав весь наш клас. Продолжительность: 04:23.


Исполнитель: Невiдомий Название песни: Щиру пісню для Вас написав весь наш клас Дата добавления: 13.02.2015 | 11:26:27. Просмотров: 90 1 чел. считают текст песни верным 0 чел. считают текст песни неверным. На этой странице находится текст песни Невiдомий - Щиру пісню для Вас написав весь наш клас, а также перевод песни и видео или клип. За світлу правду і добро За Вашу мудрість і тепло, За те ,що щиро Ви усіх любили нас. 2 Щиру пісню для Вас написав весь наш клас, За ті довгі роки,що навчали Ви нас. За турботу й тепло За любов і добро, Що для кожного з нас В Вашім серці було. Schiru pіsnyu for you to write all of our classes , For Ti dovgі Rocky scho Wee navchali us.


все песни от: Щиру пісню для вас, написав весь наш клас. (слушать онлайн). 04:23. Щиру пісню для вас, написав весь наш клас – Класний Керівник. ←. 1.


Поряд з нами були,від біди берегли, Не забудемо Вас, Випускний весь наш клас. Приспів Спасибі Вам наш керівник, Що вогник ніжності не зник У Ваших лагідних очах За довгий час. За світлу правду і добро За Вашу мудрість і тепло, За те ,що щиро Ви усіх любили нас. 2 Щиру пісню для Вас написав весь наш клас, За ті довгі роки,що навчали Ви нас. За турботу й тепло За любов і добро, Що для кожного з нас В Вашім серці було. Видеоклип «Юлька» под музыку Невiдомий - Щиру пісню для Вас написав весь наш клас. Picrolla. Скачать клип. Рекомендуем послушать. все в порядке | Katrin Mokko.


Unknown artist – Невiдомий - Щиру пісню… Подборки. Музыка Для Медитации Грустная Музыка Музыка в машину Русские Хиты 90Х Новогодние песни Топовые Клубные Треки Классика в современной обработке Мотивация для тренировок Музыка из рекламы Зимняя Музыка Клубные миксы русских исполнителей Музыка для аэробики Зарубежный рэп для машины Музыка для секса.


Пісня "День учителя". муз. і сл. Лесі Соболевської. + текст пісні + мінусова фонограма. Завантажити Плюс. Завантажити Мінус. 1. Ваш День учителя у тихий день осінній. Нехай для вас сьогодні небо буде синім. І тепле сонечко осяє вашу хату, І щирі усмішки зігріють ваше свято. П р и с п і в: Ми вас вітаєм і несем в дарунок квіти, Нехай вони вам ще нагадують про літо, Щоб щедра доля вам стелилася барвисто. І ви, як завжди, усміхались променисто. 2. В душі несете ви усі наші тривоги, Хай буде світлою для вас шкільна дорога. Нехай для вас завжди іскриться в кожнім слові. Промінчик щирої і світлої любові. П р и с п і в. 1.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

толстой три товарища читать

сочинение на аварском языке хасалихълъи 4 класс

гуля целитель тучково