сходинки до інформатики играть 5-6 класі

Програмний комплекс "Сходинки до інформатики" (1-6 класи) за допомогою якого учні разом з анімаційними героями пізнають ази та закріпляють знання по предметам: інформатика, математика, природознавство, українська мова, анлійська мова. Скачали: {27945} | Коментарів: {1}. Всього коментарів: 0. Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі!!! [ Зареєструватися | Увійти ]. Пошук. Профіль.


Благодаря этой игре ваш ребенок сможет познать самые азы информатики, а также закрепить уже имеющиеся знания по таким предметам как: информатика, математика, природоведение, украинский язык. Кроме того, игра развивает память ребенка, его мышление и моторику. Системные требования: Была проверена на Windows XP и Windows 10: ОС: Windows XP/7/8/8.1/10 512 Mb оперативной памяти 105 Mb на жестком диске. Раздача закрыта по просьбе правообладателя :( Находясь на данной странице, вам предоставляется возможность скачать игру Сходинки до Інформатики плюс / Ступеньки к информатике плюс жанра Для детей бес.


Програмний продукт "Сходинки до інформатики Плюс". Увага! Більшість програм програмного продукту "Сходинки до інформатики" працюють в режимі екрану 800x600. Якщо ваш комп'ютер не підтримує цей режим, програми працювати не будуть! Старі версії програмного продукту "Сходинки до інформатики" працювати і підтримуватися не будуть. Комплекс навчально-розвивальних програм "Сходинки до інформатики Плюс" небезпідставно вважають серцем курсу "Сходинки до інформатики", оскільки формування у молодших школярів практичних навичок роботи з комп'ютером неможливо без використання спеціального розробленого для дітей цього віку програмного забезпечення.


Програма «СХОДИНКИ ДО ІНФОРМАТИКИ» для 2-6 класів спрямована на реалізацію мети і завдань освітної галузі «Технології», визначених у Державному стандарті початкової загальної освіти, та враховує рекомендації ЮНЕСКО «Інформатика в початковій освіті». *** Щоб завантажити з Яндекс. Диску, натисніть на кнопку.


Обучающие и развивающие детские компьютерные игры. Сайт для заботливых родителей. Популярные статьи. Как бесплатно скачать с файлообменника Turbobit? Компьютер для самых маленьких. Компьютер в помощь школьнику. С чего начать знакомство. Компьютер и здоровье ребенка. Популярные игры. Описание: Программа «Ступеньки к информатике» является пропедевтической и предназначена для учащихся 2-4 классов.


4 клас. Колаж. Електронні зошити. 5 клас. Уроки. Алгоритми і програми. Завдання Карантин. 6 клас. Тести 6 клас. Вправи 6.


Название: Сходинки до Інформатики плюс / Ступеньки к информатике плюс Год выпуска: 2006 Жанр: обучающая программа 1-6 классов Тип издания: Лицензия Разработчик: Видавництво "Світич" Язык игры: Украинский Язык озвучки: отсутствует/не требуется NoCD/NoDVD или Таблетка: Не требуется. Минимальные системные требования: Была проверена на Windows XP и Windows 10: ОС: Windows XP/7/8/8.1/10 512 Mb оперативной памяти 105 Mb на жестком диске. Описание: Программный комплекс "Ступеньки к информатике" (1-6 классы) с помощью которого ученики вместе с анимационными героями познают азы и за.


Програмний комплекс "Сходинки до інформатики" (1-6 класи). [ · Викачати видалено (31.04Mb) ]. 17.03.2014, 22:16. Програмний комплекс "Сходинки до інформатики" (1-6 класи). 403 Forbidden. nginx.


За допомогою представленого програмного комплексу "Сходинки до інформатики" учні 1-6 класів разом з анімаційними героями пізнають ази та закріплять знання по предметам: інформатика, математика, природознавство, українська мова, англійська мова. Скачати з File-space. Скачати з turbobit. Вітаємо вас на сайті ForFun.pp.ua! Зараз ви переглядаєте матеріал під назвою "Навчальна программа "Сходинки до інформатики" 1-6 клас", із категорії "Довідники", який є складовою архіву нашої безкоштовної бібліотеки. На сторінках нашого сайту ви знайдете багато матеріалів: .


Зошит «Сходинки до інформатики» є невід’ємною частиною навчального комплекту з предмета «Сходинки до інформатики». Зміст посібника розроблений відповідно до нової навчальної програми і разом з підручником «Сходинки до інформатики. З клас» (авт. О.В. Коршунова) допомагає оптимально організувати навчальний процес. За допомогою різнорівневих завдань, що містяться в зошиті, учні зможуть на практиці оволодіти навичками роботи за комп’ютером і засвоїти вміння, отримані на уроці.


Игры для мальчиков Игры для девочек Игры для детей Игры на одного Игры на двоих Игры на троих Огонь и Вода Шарики Маджонг бабочки Майнкрафт Пазлы Гонки Стрелялки Машинки Три в ряд Тетрис Танки Шашки Сапер Бильярд. Популярные игры. Игры аркады. Флеш приколы. Игры бродилки. Игры драки. Игры головоломки. Онлайн игры Анжела и Том. Игры Поу. Онлайн игры Ам Ням. Онлайн игры Кликеры. Онлайн игры Зомботрон.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

толстой три товарища читать

сочинение на аварском языке хасалихълъи 4 класс

гуля целитель тучково