класифікатор продукції та послуг

Дерево державного класифікатору продукції та послуг ДК 016:2010. Секція А. Продукція сільського господарства, лісового господарства та рибного господарства. Секція B. Продукція добування корисних копалин і розробляння кар'єрів. Секція C. Продукція переробної промисловості. Секція D. Секція E. Водопостачання; каналізація, поводження з відходами та послуги щодо рекультивування. Секція F. Об'єкти будівельні та будівельні роботи. Секція G. Послуги щодо оптової та роздрібної торгівлі; послуги щодо ремонтування автотранспортних засобів і мотоциклів. Секція H.


Державний класифікатор продукції та послуг (ДКПП, також ДК 016:2010) - систематизоване зведення назв угруповань продукції та послуг. Затверджений наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 11.10.2010 N 457 «Про затвердження та скасування національних класифікаторів» відповідно до Закону України "Про стандартизацію" та на виконання Плану національної стандартизації.


Державний класифікатор продукції та послуг (далі - ДКПП) - систематизоване зведення назв угруповань продукції та послуг, кодування яких побудовано на ієрархічній системі класифікації. ДКПП: згармонізовано зі Statistical classification of Products by Activity (CPA) (Статистичною класифікацією продукції та послуг за видами діяльності) редакції 2008 року до рівня підкатегорій, а також з PRODucts of the European COMmunity (PRODCOM) (Переліком промислової продукції Європейського Союзу) редакції 2008 року на рівні позицій; узгоджено з ДК 009:2010 "Класифікація видів економічної діяльності".


Національний класифікатор україни. Державний класифікатор продукції та послуг ДК 016:2010. Загальні положення. Державний класифікатор продукції та послуг (далі - ДКПП) - систематизоване зведення назв угруповань продукції та послуг, кодування яких побудовано на ієрархічній системі класифікації. ДКПП . Усю продукцію та всі послуги галузей економіки - сільського господарства, рибного господарства, добувної промисловості, переробчої промисловості, будівництва, страхування, торгівлі тощо - згруповано в секції (усього 21 секція), які позначено великими літерами латинської абетки (від A до U) (див. таблицю 1).


Національний класифікатор україни. Державний класифікатор продукції та послуг ДК 016:2010. Пошук в класифікаторі. Загальні положення. Усю продукцію та всі послуги галузей економіки – сільського господарства, рибного господарства, добувної промисловості, переробчої промисловості, будівництва, страхування, торгівлі тощо – згруповано в секції (усього 21 секція), які позначено великими літерами латинської абетки (від A до U). ДКПП складається з трьох блоків: Перший блок – блок ідентифікації, який побудовано за ієрархічною системою кодування із застосуванням літерно-цифрового коду.


Державний класифікатор продукції та послуг ДК 016:2010. Секція T "Послуги домашніх господарств як роботодавців; товари та послуги, що їх виробляють/надають домашні господарства для власного вжитку, різноманітні" (розділи 97 - 98). Державного класифікатора продукції та послуг ДК 016:2010. Чинний. Довідкова інформація від 01.01.2012 № ДК 016:2010.


Класифікатор продукції та послуг із змінами, затвердженими наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 16 лютого 2017 року N 211 (зміни, затверджені наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 16 лютого 2017 року N 211, набирають чинності з 1 березня 2017 року). 1. Державний класифікатор продукції та послуг ДК 016:2010. Загальні положення. 2. Класифікація продукції та послуг. Секція A "Продукція сільського господарства, лісового господарства та рибного господарства" (розділи 01 - 03). - Абетковий покажчик до секції A. 3. Секція B "Прод.


НАЦІОНАЛЬНИЙ ВСТУП Національний класифікатор ―Єдиний закупівельний словник‖ (ЄЗС) призначений для стандартизації опису в договорах (контрактах) предмета державних закупівель, забезпечування більшої прозорості процедур закупівель товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти, створювання ефективного конкурентного середовища у сфері державних закупівель, а також підтримування участі вітчизняних суб’єктів господарювання у торгах за межами України. Додатковий словник ЄЗС установлює коди та описи призначеності чи додаткових характеристик продукції та послуг, що уточнюють предмет закупівлі. 2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ CPV складається з основного словника і додаткового словника.


Національний класифікатор україни. Класифікатор професій ДК 003:2010. Класифікатор професій із змінами, затвердженими наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 18 серпня 2020 року № 1574. Зміст. Загальні положення. Розділ 1. Законодавці, вищі державні службовці, керівники, менеджери (управителі). Додаток А (обов’язковий), коди 1110–1496. Розділ 2. Професіонали. Додаток А (обов’язковий), коди 2111.1–2490.


Державний класифікатор продукції та послуг (ДК 016:2010), затверджено наказом Держспоживстандарту України від 11.10.2010 р. № 457 (далі – ДКПП). Послуги – це результат економічної діяльності відповідно до Класифікатора видів економічної діяльності (далі КВЕД), відносно якого не можна встановити право власності. Послуги не підлягають продажу окремо від процесу їх виробництва. Момент завершення виробництва послуги збігається з моментом надання її споживачеві. Кожен вид послуг у ДКПП відповідає лише одному виду економічної діяльності за КВЕД (тобто код послуги за ДКПП на рівні чотирьох знаків та .


Класифікатори утворюють основу для збору, обробки, аналізу та поширення великих обсягів даних у стандартному, зрозумілому для користувача форматі. Вони забезпечують єдність понять, які використовуються для опису масових явищ і процесів, таких як економічна діяльність, продукція, витрати, зайнятість тощо, і дають змогу проводити порівняння даних у межах країни, між країнами, за регіонами. Класифікатори є невід'ємною частиною набору інструментів, за допомого яких проводяться державні статистичні спостереження та комплексні статистичні роботи. У своїй діяльності органи державної статистики в.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

толстой три товарища читать

сочинение на аварском языке хасалихълъи 4 класс

гуля целитель тучково