підручник технологія приготування їжі

Тому технологія приготування їжі має тісний зв'язок з товарознавством хар чових продуктів.Більшість спеціалістів підприємств харчування виконують різні роз рахунки. Наприклад, кухар розраховує необхідну кількість сировини і вихід готової продукції . б) механічна обробка сировини і виготовлення на півфабрикатів в заготівельних цехах (м'ясному, рибному, овочевому); в) теплова обробка (приготування продукції в гарячому цеху); г) офор млення; д) реалізація готової продукції в торгових залах, буфетах та ін.Доготівельні підприємства одержують напівфабрикати з підприємств харчової промисловості.Сировина -це продукти, призначені для подальшої обробки.


Меню сайту. Головна сторінка. Підручники. Посібники. Нові надходження. Категорії розділу. Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування [3]. Електрогазозварник [7]. Слюсар [8].


Кулінарна справа. Технологія приготування їжі. Підручник для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти. • Автор: Т.М.Стахмич, О.М.Пахолюк • Видавництво: "Грамота" • Рік видання: 2020 • Сторінок: 280 • Формат файлу: pdf. Відомий французький дослідник, автор праці «Фізіологія смаку» Ж. А. Брілья-Саварен дійшов висновку, що «долі націй залежать від того, як вони харчуються». Можливо, цьому афоризму й притаманне певне перебільшення значення їжі, але одне в ньому беззаперечне: харчування завжди було, є і буде найважливішим чинником людського буття. І не випадково, що в давньогр.


Підручник. by. Доцяк В.С. В основу книги покладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв. Подано товарознавчу класифікацію овочів, грибів, риби, м'яса, птиці, описано значення їх у харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Наведено способи і методи приготування та подавання страв, напоїв, виробів з тіста, вимоги до їхньої якості, терміни реалізації. Окремий розділ присвячено лікувальному харчуванню. Для учнів професійно-технічних закладів освіти.


Скачати Українська кухня - Доцяк | Підручник з технології приготування їжі. У книзі описані рецепти і технології приготування традиційних страв української кухні. Опис: Ця книга характеризує технології приготування національних страв української кухні. Тут є як сучасні страви, так і страви які українці готують вже протягом сотень років. Українські традиції відрізняються залежно від регіону, тому кожна страва може мати декілька десятків варіантів складу та способів її приготування. У цій книзі наведено багато рецептів страв з м'яса, риби, овочів, круп, борошна, яєць, молочних продуктів. Більшість страв української кухні, які ви тут знайдете, є простими в приготуванні та дуже смачними.


Технологія приготування страви: 1. Скибку хліба намазати маслом, потім медом або джемом, або повидлом, або мармеладом та накрити другою скибкою хліба. Органолептичні характеристики якості готової страви: Зовнішній вигляд: овальна або прямокутна форма скибок хліба, між двома скибками хліба рівномірно розподілені масло та мед, або повидло, або джем, або мармелад. Колір: хліб світло-жовтого кольору. Мед янтарного кольор. Джем або повидло, або мармелад має колір, властивий фруктам або ягодам після термообробки, з яких він виготовлений.


Технологія приготування змішаних напоїв і коктейлів. Технологія приготування їжі з основами товарознавства. Доцяк В.С. Технологія (3 розряд).pdf. Доцяк Українська кухня.pdf. збірник лабораторних з ТПІ.pdf.


Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів 2002. Технологія приготування їжі з основами товарознавства. Доцяк В.С. Технологія (3 розряд). Доцяк В.С. Технологія (4 розряд). Доцяк. Українська кухня 1998.


мати природне походження; вживатися як звичайна їжа; не знижувати харчової цінності продуктів харчування; бути збалансованими з погляду раціонального харчування; бути корисними для здоров'я. 21. Найбільш відомими і вживаними функціональними продуктами харчування є - овес, соя, висівки зернових культур, насіння льону, топінамбур, амарант, спіруліна та інші.


Технологія приготування їжі з основами товарознавства. Стахмич Т.М. Кулінарна справа. Технологія приготування їжі: підруч. для ЗП(ПТ)О / Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк. - К.: Грамота, 2020. - 280с. (85 прим.) Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для ПТНЗ / В.С. Доцяк. - К.: Наш час, 2014. - 400с.


Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів 2002. Технологія приготування їжі з основами товарознавства. Доцяк В.С. Технологія (3 розряд). Доцяк В.С. Технологія (4 розряд). Доцяк. Українська кухня 1998.


Технології приготування давніх традиційних страв. Бібліотека Технології Інші матеріали. Про матеріал. Видання 2-ге, перероблене та доповнене. — Львів: Оріяна-нова, 1998. — 558 с. — (Для учнів професійно-технічних закладів освіти).ISВN 5-8326-0062-2.В основу книги покладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв. Л.О.Стременко. Затверджено Міністерством освіти України. як підручник для учнів. професійно-технічних закладів освіти. Видання 2-ге, перероблене та доповнене. В основу книги покладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв.


Технологія приготування Білоголову капусту шаткують, прогрівають з оцтом, сіллю, охолоджують і заправляють цукром. Капусту змішують з частиною ковбаси, нарізаної соломкою, зеленим горошком, нарізаною соломкою цибулею, заправляють. майонезом і меленим чорним перцем. Правила подавання та зберігання Салат кладуть у салатник гіркою, оформлюють вареними яйцями, ковбасою, зеленню. Нарізані продукти можна зберігати в холодильнику і. заправляють перед подаванням. Використаний інвентар, посуд Салатниця, миска, ножі кухарської трійки, обробні дошки, ножі для.


Підручник з Технології. 10 клас. Туташинський - Нова програма. Технологія приготування їжі тісно пов’язана тз фізіологією харчування. Більшість продуктів піддаються кулінарній обробці і від того, як правильно вона буде проведена, залежить засвоєння харчових продуктів організмом, збереження в них поживних речовин, а відповідно — і здоров’я людей. Кожна доросла людина вміє приготувати певні страви.


Навчання за фахом має включати засвоєння знань, набуття умінь і навичок при навчанні по професії, яку учні обрали. Для успішного формування умінь і навичок велике значення для учнів мають закріплення і неоднарозове повторення теоретичного матеріалу. Основні знання учні отримують під час вивчення професійно орієнтованих предметів.. Презентація на урок Технології скачати.


215-216) за підручником Технологія приготування їжі з основами товарознавства В.С. Доцяк. скласти технологічну картку на страву "Баранина з пшоном". Розрахунки провести на 16 порцій. Завдання для дистанційного навчання з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" з тем "Процеси, що відбуваються в овочах під час теплової кулінарної обробки. Поняття про гарнір", "Страви і гарніри з варених овочів". Навчальні матеріали: конспект 1, конспект 2, підручник, відео. Працюємо дистанційно. Група №21. 18.03.2020 Завдання для дистанційного навчання з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" з теми "Значення м'ясних страв у харчуванні, їх класифікація.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

толстой три товарища читать

сочинение на аварском языке хасалихълъи 4 класс

гуля целитель тучково