проект з географії забруднення навколишнього середовища

Найбільший вибір готових шкільних презентацій! Забруднення навколишнього середовища (варіант 2) — презентація з географії на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Із виникненням людського суспільства відбулися і відбуваються все нові й нові зміни у стані біосфери. Слайд #3. Забруднення атмосфери Засмічення атмосфери — газової оболонки Землі — одна з важливих і особливих екологічних проблем сьогодення. Слайд #4. Небезпечним забруднювачем повітря є тютюновий дим гектарами вирубуються ліси.


Найбільший вибір готових шкільних презентацій! Забруднення навколишнього середовища (варіант 4) — презентація з географії на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Ця тема є надзвичайно актуальною в наш час , адже екологія України перебуває у критичному стані!


Забруднення навколишнього середовища механічними відходами без хіміко-фізичних наслідків Види забруднень Механічні Зміна хімічних властивостей середовища, що спричиняє негативний вплив на екосистеми і техногенні системи Зміна фізичних параметрів навколишнього середовища, що призводить до негативних наслідків Проникнення в екосистеми чи техногенні системи живих істот, ворожих даним співтовариствам Хімічні Фізичні Біологічні. Будь-які шкідливі компоненти і речовини, що потрапляють в той чи інший водний об'єкт, такий як річки, океани, ставки, водойми і струмки, призводять до забруднення води. Багато видів людської діяльності, такі як прання, хімчистка і скидання.


ЗАБРУДНЕННЯ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА» Сьогодні я розповім про: Екологічна лиха лісів; Сільське господарство; Забруднення кисню; Забруднення атмосфери; Чистота и порядок-діло наших рук. Екологічні проблеми лісів Незважаючи на те, що ліси є відновлюваним ресурсом, швидкість їх вирубки занадто висока і не покривається швидкістю відтворення. Щорічно знищуються мільйони гектарів листяних і хвойних лісів.. Презентація на урок Екологія скачати.


Забруднення навколишнього середовища підрозділяється на кілька видів: 1.Пилове. 2.Газове. 3.Хімічна(у тому числі забруднення ґрунту хімічними речовинами). Забруднення навколишнього середовища. Основні джерела забруднення. Основні шкідливі речовини .


Географія. Документознавство. Екологія. Тобто, в нинішній час класифікація видів забруднення навколишнього середовища значно розширилась (рис. 3.3). (11). Здатність ґрунту самоочищатися підривається різким зменшенням у ньому кількості редуцентів, що відбувається під впливом застосування пестицидів та мінеральних добрив, вирощування монокультур, повного прибирання з полів всіх частин вирощених рослин тощо. Нормування якості навколишнього середовища передбачає гранично допустимі норми впливу на навколишнє середовище, дотримання яких гарантує екологічну безпеку населення та збереження природного середовища (табл. 3.3). Таблиця 3.3.


Антропогенне забруднення повітря u Штучне забруднення атмосфери відбувається внаслідок зміни її складу та властивостей під впливом діяльності людини. Ліс – наше багатство! Відомий письменник М. Пришвін писав «У лісі я знайшов для себе джерело безкінечних відкриттів. . В доповіді ВООЗ «Профілактика хвороб за допомогою навколишнього середовища - оцінка тяжкості хвороб, викликаних навколишнім середовищем» зазначається, що 24% всіх хвороб у світі виникають та розвиваються через погані умови навколишнього середовища. Причому у дітей з цим пов'язано 33% всіх випадків захворювань! Найбільш актуальні екологічні проблеми, що можуть впливати на здоров'я дітей. u u u u 1. Забруднення повітря. 2. Забруднення води.


Забруднення навколишнього середовища. Готовые презентации в PowerPoint для детей,учащихся школ и вузов, а также для учителей и преподавателей доступны для скачивания. Все презентации разделены на категории для удобства поиска и навигации. Презентация Забруднення навколишнього середовища. Категория: Окружающий мир. Нажмите для полного просмотра! Скачать. Вы можете ознакомиться и скачать презентацию на тему Забруднення навколишнього середовища. Доклад-сообщение содержит 13 слайдов. Презентации для любого класса можно скачать бесплатно.


1. Забруднення навколишнього середовища. Учениці 11-Б классу О.З. «Болградська гімназія ім.Г.С.Раковського» Терзі Анастасії. 2. Чому ця тема актуальна? Через те, що існує величезна маса відходів від виробництв, транспорту, екологія Украіни дуже страждає і знаходиться у жахливом становищі. Яка мета цієй теми? . Один з типів антропогенного забруднення. Полягає у викиді в атмосферу хімічних речовин, твердих частин і біологічних матеріалів, здатних викликати шкоду для людини та інших живих організмів. Певні речовини здатні зменьшувати товщину озонового шару, впливаючи таким чином на більшість екосистем.


• Які наслідки забруднення навколишнього середовища? • Основні види забруднення довкілля. Надмірне використання природно-ресурсного потенціалу спричиняє забруднення території. Забруднення - це зміна якості навколишнього середовища, що призводить до негативних наслідків. Розрізняють природне й антропогенне забруднення. Природне забруднення виникає в результаті дії природних процесів та явищ - землетрусів, виверження вулканів, катастрофічних повеней тощо.


Забруднення — це зміна якості навколишнього середовища, що призводить до негативних наслідків. Слайд 3. Описание слайда . • параметричне забруднення, пов'язане зі зміною якісних параметрів навколишнього середовища (параметр навколишнього середовища — одна з його властивостей, наприклад, рівень шуму, радіації, освітленості тощо); Слайд 10. Описание слайда


Щоб скласти твір-роздум про забруднення навколишнього середовища, опишіть різні його види, що негативним чином впливають на стан довкілля. Як боротися з забрудненням навколишнього середовища? Сьогодні планета, де всі ми живемо, перебуває у великій небезпеці. Існує багато чинників, які негативно впливають на Землю. Викиди фабрик, вихлопні гази автотранспорту, вирубка лісів, отруєння повітря, забруднення води, руйнування озонового шару та глобальне потепління — все це сучасні глобальні проблеми, з якими людству доведеться зіткнутися. Основне питання полягає в тому, що нам потрібно зробити, щоб змінити все на краще? Чи можливо якось змінити цю ситуацію?


Забруднення — це зміна якості навколишнього середовища, що призводить до негативних наслідків. Розрізняють природні й антропогенні забруднення. Природне виникає в результаті природних причин — виверження вулканів, землетрусів, катастрофічних повеней, пожеж. Антропогенне забруднення — результат людської діяльності. Сьогодні загальна потужність джерел антропогенного забруднення в багатьох випадках перевершує потужність природних. Природні джерела нітроген оксиду викидають ЗО млн т на рік, а антропогенні — 35-50 млн т; сульфур діоксиду — відповідно, ЗО і понад 150 млн т. У результаті діяльності л.


Основні антропогенні джерела забруднення навколишнього середовища.Види забруднень та їх вплив на компоненти природи та живі організми. Основні антропогенні джерела забруднення навколишнього середовища.Види забруднень та їх вплив на компоненти природи , живі організми. № слайда 2. Описание слайда: Забруднення –це привнесення надмірної кількості хімічних елементів та їхніх сполук у природне середовище. № слайда 3. Описание слайда: Надмір тих чи інших хімічних елементів у компонентах природного середовища визначають за показниками їх гранично допустимих концентрацій (ГДК),які з урахуванням саніта.


Мета: ознайомити з поняттям «природно-ресурсний потенціал України»; систематизувати знання про основні забруднювачі навколишнього середовища; формувати навички роботи з відповідними картографічними матеріалами; визначити вплив різноманітних техногенних аварій на стан навколишнього середовища та здоров'я населення; удосконалювати вміння відбору інформації, її аналізу та систематизації, формувати екологічне мислення.


Презентация: Тема проекту – забруднення навколишнього середовища України. ✅ Посмотрите онлайн или скачайте бесплатно в формате PowerPoint. ➤Найдите презентации похожие на «Тема проекту – забруднення навколишнього середовища України». Стічні води Господарсько-побутові стоки Радіоактивні речовини Теплове забруднення Відсутність витриманих водоупорів Основні чинники забруднення води : Изображение слайда. Изображение для работы со слайдом.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

толстой три товарища читать

сочинение на аварском языке хасалихълъи 4 класс

гуля целитель тучково