з досвіду роботи класного керівника

Відгуки про роботу класного керівника. Ми, батьки учнів 6-го класу Новомажарівської ЗОШ І – ІІІ ст., із задоволенням хочеми сказати добре слово про нашу вчительку Устименко Ірину Сергіївну. Батьки завжди хвилюються, як дитина адаптується в середній школі. Адже тут з’являється багато нових вчителів, новий класний керівник. На щастя в нашому житті з’явилася чудова людина – класний керівник вчитель історії Ірина Сергіївна. З перших днів навчання вона зуміла дібрати «ключик» до кожного дитячого серця. АКТУАЛЬНІСТЬ ДОСВІДУ. Ми живемо у неспокійний час – час великих роздумів, сподівань. Сьогодні необхідно мислити і працювати по-новому, по-новому будувати процес освіти та виховання.


З досвіду роботи класного керівника Покровської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кравчук Інни Миколаївни (номінація «Інноваційні технології у виховному процесі»). Покровка 2018. З досвіду роботи класного керівника Кравчук Інни Миколаївни. Укладач: Кравчук І. М., вчитель англійської мови Покровської ЗОШ І-ІІІ ступенів Веселинівської районної ради. Кравчук І. М., Використання інноваційних технологій у роботі класного керівника як засіб формування пізнавальної діяльності учнів, виховання свідомого, активного громадянина-патріота (опис досвіду роботи класного керівника, номінація «Іннова-ційні технології у виховному процесі»), Покровка -2018. -19с. ©Кравчук Інна Миколаївна, © Відділ освіти Веселинівської райдержадміністрації. 2.


Виховна робота класного керівника в цьому напрямку покликана, перш за все, забезпечувати належний освітній рівень учнів, виховувати у них потребу бути здоровим, формувати стійкі мотиви на здоровий спосіб життя та поведінку. Вирішую 16. 17. це завдання за допомогою стартування проекту «Здоровий спосіб життя», метою якого є пропагування здорового способу життя.


Досвід роботи класного керівника 4 класу школи№2 Я - Гармаш Ірина Іванівна, класний керівник 4 класу школи№2. Освіта вища,закінчила Слов’янський педагогічний університет,спеціальність-вчитель початкових класів. Педагогічний стаж 40 років, у даній школі працюю з 15 серпня 1980 року.


З досвіду роботи класного керівника 9 – В класу. Валківського ліцею імені Олександра Масельського. Ліференко Людмили Іванівни. 2015 рік. Досвід приходить не зразу, його набувають з роками. Свою роботу класного керівника починаю з попереднього знайомства з майбутнім класом ще до початку навчального року. Коли діти навчаються в четвертому класі, домовляюся з учителем початкових класів, коли можна прийти в клас на урок, спостерігаю за тим, як діти слухають учителя, прислухаюся до методики проведення уроку вчителем, щоб зрозуміти, як учитель спілкується з дітьми. Звичайно, як класного керівника, мене цікавить і те, як діти проявляють себе у позакласній роботі.


Досвід роботи класного керівника. Завантажити презентацію. Презентація по слайдам: Слайд 1. Коновалова Олена Володимирівна Класний керівник 8-А класу, вчитель англійської мови. Слайд 2. Слайд 3. власну ініціативу творчий підхід вміння знайти раціональне місце кожній формі навчання, кожному прийому роботи вміння знайти краще педагогічне рішення. Слайд 9. Слайд 10.


Матеріали з досвіду роботи класного керівника. Авторка пише, що в повсякденній роботі з учнями керується такими життєвими істинами, що дитину треба розуміти, підтримувати, заохочувати, учити вірити в людей, цінити себе та інших. Відображенням роботи є складена схема виховної діяльності класного керівника.


Презентация на тему: " Презентація Презентація досвіду роботи класного керівника 9 кл. Лучанської ЗОШ І-ІІІ ст. Вегерінської Світлани Яківни." — Транскрипт: 1 Презентація Презентація досвіду роботи класного керівника 9 кл. Лучанської ЗОШ І-ІІІ ст. Вегерінської Світлани Яківни. П. Грабовський Виховання у класному колективі високоморальної творчої особистості шляхом впровадження методу проектів. 3 Головні завдання моєї роботи : 4 Серцевиною виховного процесу є особистість – її нахили, здібності, потреби, інтереси, соціальний досвід, самовідданість, характер. Кожна дитина – це унікальний, неповторний світ. 5 Принципи виховання.


Поради класному керівникові. З досвіду роботи класного керівника. Школа класного керівника. Опис досвіду класного керівника. Опис досвіду роботи класного керівника. Отримати сертифікат. За жанром. Тематична контрольна робота (ТКР) (469). Державна підсумкова атестація (ДПА) (478). Підсумкові контрольні роботи (112). Олімпіади (285). Конкурси (475).


♦ ознайомитися з роботою класного керівника з питань вироблення ним в учнів навичок самовиховання. 4. Третій період вивчення досвіду (травень, 5—7 днів). 4.1. Завершити аналіз роботи класного керівника, звернути увагу на ті ділянки, які слабо вивчені в попередні періоди, на те, як підвищується рівень вихованості учнів, які практичні навички, уміння сформувалися у дітей протягом року. З цією метою: ♦ відвідати кілька занять учителя, класного керівника; ♦ провести бесіду (анкетування) з учнями класу; ♦ вивчити результативність роботи класного керівника з проблеми морально-етичного виховання, кор.


З досвіду роботи класного керівника. З історії виникнення класного керівництва. Золоті правила класного керівника. Презентація «Колективна творча справа як засіб формування особистості через учнівський колектив. Пам’ятка класного керівника «Форми роботи з батьками». Пам’ятка класного керівника «Технологія підготовки й проведення колективних творчих справ (методика І.П.Іванова). Презентація "Людиною стати - це мистецтво". Презентація "Візитка класного керівника" (2017 рік). Презентація "Учнівське самоврядування як одна із форм виховної роботи" (2017 рік). Опис педа.


Досвід роботи. Талант в дитині кожній, як зернятко, Знайдіть його і дайте прорости. Дар той у неї від матусі й татка, А ми вже мусимо його знайти! Як виховати дитину, щоб вона була моральною, високоосвіченою, національно свідомою? Знайти відповіді на ці питання можна, тільки попрацювавши з дитячим колективом, ставши класним керівником. 7. Громадянська освіта у системі роботи класного керівника: Методичний посібник з громадянського виховання для 5-12 класів загальноосвітніх навчальних закладів, а також пропедевтичні заняття для початкової школи/ за ред.. П.В.Вербицької – Львів: ЗУКЦ, 2009. 210 с.:іл.. 8. Знай свої права, дитино.


Класний керівник – покликання від Бога. Я відгукнулася на поклик, знаю:це – моя дорога. Як Ангел-Охоронець, завжди на сторожі, Щоби підставити плече у радості й тривозі. Навчаю діточок любити понад все свою державу, Щоб з гордістю у серці вкраїнцями зростали, Щоби калину в лузі берегли і не ламали, Таланти власні щедро в школі розвивали . Плекаю у дітях шанобливість, людяність і вдячність До найрідніших, що подарували їм життя і щастя. Прищеплюю любов до праці, до мистецтва і навчання , І щоб навчилися добро робити без вагання. Мов квітка в віночку , так кожна дити на Є часткою дружньої класно. Слайд 22: Форми роботи класного керівника Умови успішності педагогічної підтримки. Слайд 22

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

толстой три товарища читать

сочинение на аварском языке хасалихълъи 4 класс

гуля целитель тучково