контрольні роботи з фізики 9 класс

1-класс 2-класс 3-класс 4-класс 5-класс 6-класс 7-класс 8-класс 9-класс 10-класс 11-класс. Решебники для 9-го класса. Учебники для 9-го класса. Решебники за 9 класс > Фізика > Ф. Я. Божинова, О. О. Кірюхіна. Ф. Я. Божинова, О. О. Кірюхіна. Загрузка. Контрольні роботи. + Контрольна робота 1. Магнітне поле. Варіант 1№ 1-6.


Контрольні роботи з фізики. Тести. Олімпіади. Нестандартні уроки. Позакласна робота з фізики. Фізичний конкурс "Левеня". Готуємося до ДПА. В даному розділі до Вашої уваги представлено контрольні роботи з відповідних розділів фізики, що вивчаються в 9 – 11 класах. Контрольні роботи. Контрольні роботи за оновленою програмою 2017 року. Контрольна робота № 1 "Магнітне поле". Контрольна робота № 2 "Світлові явища". Контрольна робота №3 "Механічні та електромагнітні хвилі". Контрольна робота № 4 "Фізика атома та атомного ядра. Фізичні основи атомної енергетики". Контрольна робота № 5 "Рух і взаємодія.


Контрольні роботи складено відповідно до нової програми з фізики. Посередині між ними помістили третій заряд +1·10-7 Кл. У скільки разів електрична сила з боку другого заряду більша ніж з боку першого заряду на третій заряд? Робота № 1. Електричне поле. ІІ варіант. Рівень 1. № 1. Електроскоп заряджений позитивним зарядом. Як зміниться кут розходження позитивно заряджених пелюстків електроскопа, якщо до нього доторкнутися негативно зарядженою кулькою ?


Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали.  Контрольні роботи з фізики 9 клас. Всі контрольні. Word. Опубліковано: Farada100 Пон, 2014-02-10 23:41. Контрольні роботи. 4. Контрольні роботи з фізики 9 клас. Всі контрольні. Word. Автор: Збірка з Інтернету. ph.zip - 96.06 KB. Предмети: Фізика.


Форма входа. Главная » Файлы » Фізика (контрольні) » 9 клас. В категории материалов: 6 Показано материалов: 1-6. Контрольна робота №6 " Атом. Атомне ядро. "Контрольна робота " Атом. Атомне ядро. " складається з двох варіантів. Біля кожного завдання вказано кількість балів за повну та правильну відповідь. 9 клас | Просмотров: 12326 | Загрузок: 3020 | Дата: 05.11.2012 | Комментарии (0). Контрольна робота №5 " Магнітне поле. "Контрольна робота " Магнітне поле " складається з двох варіантів. Біля кожного завдання вказано кількість балів за повну та правильну.


Контрольна робота 4. Фізика атома та атомного ядра1 - 6. Контрольна робота 5. Рух і взаємодія1 - 6. Рекомендовані підручники. показати обкладинку. ГДЗ Фізика 9 клас. Автори:Ф. Я. Божинова, М. М. Кірюхін, О. О. Кірюхіна. Рік:2009. показати обкладинку. ГДЗ Фізика 9 клас. Автори:В. Г. Бар’яхтар, Ф. Я. Божинова, С. О. Довгий. Рік:2017. показати обкладинку. ГДЗ Фізика 9 клас. Автори:Ф. Я. Божинова. Рік:2017. показати обкладинку. ГДЗ Фізика 9 клас. Автори:Ф. Я. Божинова, М. О. Чертіщева, О. О. Кірюхіна. Рік:2014. показати обкладинку. ГДЗ Фізика 9 клас. Автори:Ф. Я. Божинова, Н. В. Бондаренко, О.М. Є.


Контрольні роботи 9 клас. Скачать материал. библиотека материалов. Знайдіть час виконання роботи за напруги 2 В ? № 10. Запишіть в основних одиницях: 50 мВ, 500 мА, 50 кВ, 1,6 кА. Все классы Дошкольники 1 класс 2 класс 3 класс 4 класс 5 класс 6 класс 7 класс 8 класс 9 класс 10 класс 11 класс. Выберите учебник: Все учебники.


Готова домашня робота з фізики для 9 класу. Рішення та відповіді до зошита для контролю навчальних досягень учнів з фізики для 9 класу. Ф.Я. Божинова, О.О. Кірюхіна. 2017 рік. Проблема з готовим домашнім завданням? . Контрольні роботи. Контрольна робота 1. Магнітне поле. Варіант 1. 1.


Контрольні роботи з фізики. 9 клас. Контрольна робота з фізики №1. Електричне поле. Контрольна робота з фізики №2. Електричне коло. Сила струму. Напруга. Опір. Контрольна робота з фізики №3. Закон Ома. Послідовне та паралельне з’єднання. Контрольна робота з фізики №4. Робота електричного струму. Напівпровідники. Електроліз. Контрольна робота з фізики №5. Магнітне поле. Контрольна робота з фізики №6. Атом. Атомне ядро. Наше опитування.


Самостійні і контрольні роботи з фізики 9 кл. Для учнів і вчителів. Автор: Шафарчук Андрій. fizyka_9_dlya_samostiynyh_i_kontrolnyh_robit_2.doc - 993.5 KB. Класи: 9 клас. Предмети: Фізика. Схожі публікації. Контрольні та самостійні роботи з геометрії «Вступ у стереометрію». Контрольні роботи з фізики 9 кл. Самостійні, контрольні, графічні роботи. 9 клас. Самостійні та контрольні роботи з геометрії 8 клас. контрольні роботи. Предмети. Українська мова (6518).


Часто на уроках фізики вчителі проводять різні контролі знань серед учнів. І на сьогоднішній день всі контролі знань проводять у вигляді тестів, що трохи полегшує роботу учням. Але це не значно полегшує учням підготовку до цих контролів знань. І тому, наш сайт підготував для учнів зошит Тест-контроль Фізика 9 клас, який містить в собі типові завдання з фізики, які чекають учнів на контрольних і самостійних роботах. Маючи такий зошит, учні зможуть грунтовно і ретельно підготуватися до контрольних і самостійних робіт. І при написанні контролю знань, учні можуть впевнено очікувати відмінну оцінку.


надаються різнорівневі завдання на три варіантів контрольної роботи з фізики за темою «Фізика атома та атомного ядра. Фізичні основи атомної енергетики» для учнів 9 класу. Вікно перегляду документа. Отримати код. Завантажити документ. Завантажити сертифікат. Сподобалося? Поділіться з друзями! Або збережіть для себе


Вона містить самостійні та контрольні роботи з усіх тем і призначена для поточного контролю знань учнів. Усі роботи складаються з декількох варіантів, які диференційовано … . ГДЗ (відповіді, розв'язання) до посібника "Кирик Л. А. Фізика. 9 клас. Різнорівневі самостійні та тематичні контрольні роботи. - Х., 160с." Книга відповідає новій програмі з фізики для 9 класу 12-річної школи. Вона містить самостійні та контрольні роботи з усіх тем і призначена для поточного контролю знань учнів. Усі роботи складаються з декількох варіантів, які диференційовано за складністю на три рівні (середній, достатній і високий). Завдання містять якісні й експериментальні, а також розрахункові задачі.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

толстой три товарища читать

сочинение на аварском языке хасалихълъи 4 класс

гуля целитель тучково