завдання по першому туру олімпіаді з української мови та літератури 9 - 11 класи

Вашій увазі пропоную орієнтовні завдання (та відповіді до них) для проведення практичного туру олімпіади з української мови та літератури для учнів 11 класу. Запропоновані завдання містять теоретичну і практичну частини, і спрямовані на виявлення обдарованих дітей.. Інші методичні матеріали на урок Українська мова скачати.


Инфоурок › Украинский язык ›Тесты›Олімпіадні завдання для проведення шкільного туру знавців української мови та літератури серед учнів 9-11 класів. Олімпіадні завдання для проведення шкільного туру знавців української мови та літератури серед учнів 9-11 класів. Скачать материал. Завдання шкільного туру олімпіади з української мови (офіційної). 9 клас. 2015/16 навчальний рік. 1. Виразно прочитайте та запишіть текст. Звідси й веде свій початок історія про перше борошно і перший хліб у вигляді рідкої каші. Археологи стверджують що ту кашу і можн(о,а) вважати пра/хлібом. З часом зерна почали обжарювати а потім з(…)явився перший прісний хліб коржі з густої зернової каші тіста.


# Українська мова та література. Всеукраїнська учнівська олімпіада з української мови та літератури проводиться щороку серед учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів. Олімпіада відбувається в 4 етапи: І-й етап (шкільний рівень), ІІ-й етап (районний рівень), ІІІ-й етап (міський рівень), IV-й етап (всеукраїнський рівень). Методист | 12 Лютого 2020 року. Час: 12:23. Відповіді на завдання ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури. Розділ новин: Українська мова та література |. ІППО | 12 Лютого 2018 року.


Завдання ІІ етапу олімпіади з української мови і літератури (7-11 класи). 2016. Наказ начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації від 11.02. 2016 року № 92 “Про затвердження списків переможців III (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури у 2015/2016 н.р.” Переможці ІV етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови і літератури 2012-2015 р. Звіт про участь школярів області у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури у 2014/2015 н.р. Наказ "Про затвердження результатів III (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури".


Завдання складені за новою програмою з української мови та літератури 2015 р. Для учнів, студентів, учителів української мови і літератури, орга-нізаторів позакласної роботи, керівників методичних об’єднань, мето-дистів системи післядипломної освіти. УДК 37.016+811.161.2 ББК 74.26+81.2УКР. Всеукраїнська учнівська олімпіада з української мови і літератури. 5 клас. І етап. УКРАЇНСЬКА МОВА.


Українська мова та література. Завантажити XXII Всеукраїнська олімпіада з української мови та літератури. 2007 – 2008 навчальний рік. III етап. 8-11 класи. Завантажити IV етап ХХІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури. 2007 рік. 9-11 класи. Завантажити Всеукраїнська учнівська олімпіада з української мови і літератури. ІІІ етап. 2009 – 2010 навчальний рік. 8-11 класи. Завантажити Всеукраїнська учнівська олімпіада з української мови і літератури. ІІІ етап. 2010 – 2011 навчальний рік.


Характеристика завдань I туру олімпіади з предмету «Українська мова та література». Загальна кількість завдань роботи – 20. І тур олімпіади з української мови і літератури складається із завдань трьох форм: 1. Завдання з вибором однієї правильної відповіді із чотирьох(№1–8). До кожного із. завдань подано чотири варіанти відповіді, з яких лише один правильний. Завдання 11 (6 балів) Визначте рядок, у якому в усіх словах на місці крапок слід писати літеру е: А пер…ферія, відч…питися, през…дентський, д…сидент Б пр…цедент, дир…ктива, кр…дитор, м…дальйон В д…спетчер, ч…рствий, л…генда, тр…вожний Г кр…жаний, пиш…мо, т…мніти, тр…валий Д алг…бра, бр…ніти, м…лодійний, бл…щати.


Ііі етапу всеукраїнської Учнівської Олімпіади. З української мови та літератури. Завдання з української літератури для 10-11 класів включають: 1. Написання твору на одну із тем (перевіряється сформованість знань з української літератури, уявлення про українську літературу в національному і світовому культурному контекстах, вміння аналізувати і відтворювати в письмовій формі усталені інтерпретації текстів української літератури, розвиток самостійного і критичного мислення, вміння аргументовано доводити власну думку, створювати письмові висловлення, відображаючи широке розуміння програмового літературного матеріалу).


Завдання ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури 2018-2019 н.р. Українська мова та література. Завдання. Adobe Acrobat Document 1.0 MB. Download. Завдання ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури 2017-2018 н.р. 7 клас МОВА.pdf. Adobe Acrobat Document 161.2 KB.


Розробник невідомий Завдання ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури 2008 – 2009 н.р. 7-11 клас. Розробник невідомий Завдання ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури 2008 – 2009 н.р. 7-11 клас. Розробник невідомий Орієнтовні олімпіадні завдання з української мови та літератури до І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад. 7 клас. Розробник невідомий Завдання до 1 туру Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури. 5-10 клас. Класи: 11 клас, 10 клас, 9 клас, 8 клас, 7 клас. Предмети: Українська мова, Українська література.


Інтернет-олімпіада з української мови та літератури. Організація заходів. Уроки за методикою ОЗОН. 2. Доберіть українські відповідники. Уведіть кожен з них у речення, використавши відокремлене означення (у першому реченні), відокремлений додаток (у другому), відокремлену обставину (у третьому) (6 балів). Бросить на произвол судьбы_. _Бить баклуши_.


Завдання І етапу олімпіади з географії. Завдання І етапу олімпіади з російської мови та зарубіжної літератури. Завдання_I_етапу_олiмпiади_з_хiмii. Завдання І етапу олімпіади з історії. Завдання І етапу олімпіади з біології. Завдання І етапу олімпіади з історії. Завдання І етапу олімпіади з укр. мови та літ-ри. Завдання І етапу з фізики. Завдання І етапу олімпіади з англійської мови. Завдання І етапу олімпіади з економіки. Відділ освіти Купʼянської міської ради ЗОШ №1 ЗОШ №4 ЗОШ №6 ЗОШ №11 ЗОШ №12 Гімназія №1 Гімназія №2 Гімназія №7 НВК №2 НВК №3 ЗДО №1 ЗДО №2 "Орлятко" ЗДО №4 ЗДО №8 ЗДО №10 ЗДО (центр розвитку дитини) ЗДО №15 Осинівська гімназія Пристінська гімназія ЦДЮТ. ІРЦ ДЮСШ ЦПРПП.


Завдання І туру олімпіади з української мови і літератури (10 клас). украинская литература, украинский язык ✅ Скачать бесплатно. 10 клас Українська література (22 бали) І. Напишіть твір на одну з тем: 1.Поетична самобутність Гуцульщини (за повістю М.Коцюбинського «Тіні забутих предків»). 2.Національні типи й характери в художній прозі І. НечуяЛевицького. 3.Добре бути вченим, поетом, воїном, але найважливіше залишатися людиною. ІІ. Дайте відповіді на запитання, дотримуючись чіткості й лаконічності у висловлюваннях. 1. Перша назва твору «Хіба ревуть воли, як ясла повні?»…(«Пропаща сила») 2. Яким віршем відкривається збірка І. Франка «З вершин і низин»?(«


з української мови та літератури. 11 клас. І. З’ясуйте: 1. Що спільного було в усіх модерністичних течіях другої половини ХІХ –початку ХХ століття? . В якому місті й коли вийшов перший альманах модерністичного спрямування? Яка його назва? Хто був ініціатором і організатором його випуску? . 11 клас. Завдання з української мови. 1.Напишіть виступ під час дискусії з теми «Людина, яка гідна поваги». У тексті використайте: речення із вставними словами (словосполученнями, реченнями); складносурядне речення з єднальним сполучником; складнопідрядне речення з підрядним умовним.


Українська мова і література. 7 клас. І. Зробити фонетичний розбір 1 виділеного слова та морфологічний розбір 2 виділеного слова у поданому реченні. Збереглась лише одна з ранніх гравюр Георгія Нарбута, датована тисяча дев’ятсот третім роком. 5 балів ІІ. З-поміж поданих фразеологізмів виписати ті, що походять з мови діловодів. Завдання та відповіді ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури серед учнів 11-х класів. Завдання та відповіді ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури серед учнів 8-х класів. Завдання ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови і літератури 2012-2013 н.р. Отримати сертифікат. За жанром.


Завдання ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови й літератури. Завдання ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики (ІI тур). Завдання ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики (І тур). Умови та вказівки до розв′язань задач (І тур). Завдання ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології. Шукати


Завдання ІІ етап-2017 Всеукраїнська олімпіада з україінської мови та літератури. Відповіді до завдань та критерії оцінювання. 7 клас 8 клас 9 клас 10 клас 11 клас. Попередні результати. Укр мова 7 Укр мова 8 Укр мова 9 Укр мова 10 Укр мова 11 Укр мова багатопроф ліцей. Поділитись в. Facebook. Обрати категорію 2021 «Керівник закладу освіти 2021» «Математика 2021» «Трудове навчання 2021» «Українська мова та література 2021» Нормативно-правова база 2021 Інклюзивна освіта ІРЦ БЕЗПЕКА Безпека життєдіяльності Безпека освітнього.


8 клас. Українська література. І. Напишіть твір-роздум на одну з поданих тем: Громадянська позиція людини – вияв духовності (за вивченими творами Т. Шевченка). Відповіді здати до 28 вересня у бібліотеку вчителю української мови та літератури Настенко О.В. ← Reading Comprehension Test for 11th Form Students. Вітаємо! →. Пошук.


Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Завдання для обласної олімпіади з української мови та літератури Українська література 11 клас (2015 р.) I. Напишіть твір на одну з поданих тем: 1. Проблема готовності українського суспільства бути українським (за комедією «Мина Мазайло» Миколи Куліша). 9. Якому поетові належить вислів: « Пісня і праця – великі дві сили, їм я бажаю до скону служить»? 10. Кого О. Гончар, А. Малишко назвали «українським Мікеланджело» та «українським да Вінчі»? (10 балів) III.Дайте розгорнуту відповідь на одне з питань 1. Причини «політизованості» української літератури XX ст. 3. Основні течії модернізму в українській літературі.


Завдання І етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури для 11 класу 2014/2015. Завдання І етапу Всеукраїнської учнівської олміпіади з математики для 6 класу 2014\2015 н.р. Завдання І етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики для 7 класу 2014/2015 н.р. Завдання І етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики для 8 класу 2014/2015 н.р. Завдання І етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики для 9 класів 2014/2015 н.р. Завдання І етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики для 10 класів 2014/2015 н.р. Завдання І етапу Всеук.


Завдання І етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади. З української мови і літератури. У 2018/2019н.р. 7 клас. Українська мова. 1. Напишіть твір. Осінній день бухикав хрипко, укрившись хутром листяним (П. Воронько). (12 балів). 2. Запишіть правильно слова. Воз..єднання, з(с)цідити, казна/чого, інт..ліген..ський, С(с)узір’я В(в)еликого П(п)са, Хмел..нич..ина, різ..б..яр, спагет..і, уман..ський, фіто/т..рапія, хіміко/технологічний, їж…жу, мар..во, в/аби/кого, довгождан..ий, напів/відчинений, пів/Єгипту, міні/опера, без..якірний, брун..ці. (5 балів). 3. Запишіть речення, розставляючи пропущені ро.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

толстой три товарища читать

сочинение на аварском языке хасалихълъи 4 класс

гуля целитель тучково